Huzur Derneği Afrika'da İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli Uzatmaya Devam Ediyor.

Huzur Derneği, Afrika'daki mazlum insanlara kapsamlı yardım faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Dernek, bu yıl gerçekleştirdiği projelerle Afrika'daki binlerce insana umut oldu.

Huzur Derneği, gerçekleştirdiği kurban kesimleriyle, Afrika'nın çeşitli bölgelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi insanlara dağıtımlarını yaptı. Kurban etleri, hijyen kurallarına uygun olarak kesilerek, adil bir şekilde dağıtıldı.

Dernek ayrıca yiyecek temininde yaşanan sıkıntıyı gidermek amacıyla kumanya paketleri dağıttı. Paketler, temel gıda maddeleri ve beslenme ihtiyacını karşılayacak ürünlerle ihtiyaç sahibi insanlara verildi. Bu yardımlar, ailelerin günlük yaşamlarını sürdürmelerinde büyük kolaylık sağlıyor.

Su krizinin bulunduğu yerlerde ise dernek, temiz içme suyu temini için yeni su kuyuları açıyor. Su kuyularının açılması, yerel halkın temiz suya erişimini kolaylaştırarak, sağlık ve hijyen koşulları çerçevesinde hayatlarını devam ettirmede yardımcı oluyor.

Huzur Derneği son olarak yaptığı Kuran-ı Kerim yardımlarıyla bölge halkının eğitimlerini geliştiriyor ve dini daha iyi yaşayabilmede öncü olmaya devam ediyor.